Hymyilevän motoristin kevätpäivä 2013
Niemi ylä copy

Hymyilevän motoristin kevätpäivä

Jyväskylä 2013

Ohjelma

Tapahtuma alkaa lauantaina 18.5.2013 kokoontumisella Killerin raviradalle.  Muodostelmiin ryhmittyminen kokoontumisalueella alkaa kello 10 jälkeen. Kokoontumisalueella on ostettavissa makkaraa ja kahvia. Kokoontumisen aikana motoristeille kerrotaan ja kerrataan tapahtuman kulku ja vaiheet sekä turvallisuuteen liittyvät seikat. Lopuksi heidät ohjeistetaan seuraavaa tapahtuman vaihetta, paraatiajoa varten.

Tässä ohjeet Killerin raviaradalle:  ajo-ohje

Paraatiajo alkaa kello 13 ja  reitti kulkee Killerin raviradalta , Vesangantie 24  kiertäen Myllyjärven ja Keljonrannan kautta kiertaen Jyväsjärven Ylistönmäen Kuokkalan sillan kautta ja Lutakosta Yliopistonkatua pitkin Hippoksen alueelle. Reitti on suunniteltu siten, että liikenteelle aiheutuu mahdollisimman vähän haittaa.

HMKP:n päätapahtuma on  Hippoksen alueella. Ohjelman suunnittelussa on huomioitu motoristeille ajankohtaiset aiheet sekä muut tapahtumasta kiinnostuneet ja viihtymään tulleet vierailijat. Ohjelma alkaa noin kello 15, kun kaikki motoristit ovat saapuneet alueelle.  Hippoksen alueella on myös Trial näytös ja motoristeille ja runsaasti vieraille hyödyllisiä esittely- ja myyntipisteitä. Alueella on tarjolla ruokaa ja kahvia sekä alueen ravintoloissa, että teltoissa. Huomaathan, että alueella ei ole pankkiautomaattia, varaa käteistä ostoksiin ja ruokailuun.

Tapahtuman iltatilaisuus järjestetään Hotelli Laajavuoressa ja iltaohjelma alkaa kello 19.00. Kello 22.00 ovet avautuvat myös muulle yleisölle. Tervetuloa!

Mainokset

Motorrad

Vähälä copy

©LBC - Ladies' Bike Club - WIMA FINLAND