Lauantaiaamuna 19. toukokuuta lähdin ajelemaan kohti Lappeenrantaa. Keli oli mitä ihanin, taitaa se hellekesä olla todellakin tulossa. Aamulla kello 8 ei vielä ollut kovin paljoa liikennettä ja oli nautittavaa porottaa kohti Lahtea vaikka yleensä tie 12 on tylsääkin tylsempi. Etukäteen LBC:n foorumilla olimme saaneet ohjeet, minne kokoontua ja vakuuttelut, että jopa minulla olisi hyvät mahdollisuudet löytää tieni perille. Olikohan jotain puhetta palkkiosta jos onnistun eksymään…

Busamiehet Niko ja Timo olivat suunnitelleet norjan matkaa jo jonkin aikaa, ja suostuivat ottamaan minutkin mukaan! (Olikohan taloudenhoitajasta puutetta...) Lähtöpäivä oli päätetty torstaiksi 28.kesäkuuta, mutta kotiintulosta ei ollut tarkkaa puhetta. Lapset saatiin joustaviin käsiin, sikälikään kiirettä kotiin ei olisi.

2006 WIMA rallin järjestysvuoro oli Sveitsin kerholla. Ralli järjestettiin Hoch Ybrigin laskettelukeskuksessa, noin 100 km Zurichistä. Telttamajoitus oli ainoa vahtoehto ja tämä kertomus on erään suomi-teltan matkakertomus. Tarina on tosi. Välttääkseni oikeustoimia tai muuta vastaavaa, jätän tapahtumiin sekaantuneiden henkilöiden nimet mainitsematta. Todisteet tapahtumista ovat sähköposteissa tallessa.

Tämä tarina on tosi ja kaikkien kommellustenkin jälkeen tarina on numeroitu osa 1:ksi, josta voi päätellä, että periksi ei anneta ja lisää matkatarinoita on siis luvassa jatkossakin.

Pitäkää hatuistanne kiinni, matka alkaa…

Saas nähdä, miten niin sanotut kelkkailuhanskat pitävät Ninnairin sormet lämpiminä! Edellisenä viikonloppuna Ristiinan reissu oli ollut tuskaa, sormet ja varpaat aivan umpijäässä ja siksi olin käynyt BW:stä ostamassa kunnon hanskat. Myyjä vakuutti, että kelkkaillessa käyttää itse kyseistä mallia. Lähdin ajelemaan kohti Lahtea ja Ristiina suoraan töistä jo ennen klo 15:ttä, aurinko paistoi lähes pilvettömältä taivaalta mutta ilmassa oli jo syksyä. Stoppasin pikaisesti Aapiskukolla, josko sieltä tulisi mulle ajoseuraa mutta ei ketään näkynyt, joten jatkoin tankkauksen jälkeen eteenpäin.

Trip to Tallinn 13. - 14.10.2007

Annual trip to Tallinn started early Saturday morning on 13th of October 2007. Or actually for Lennu and me, it started already on Friday evening when we drove to Helsinki. It would be nicer to go to the harbour in the morning after a nice full night sleep and luxury breakfast at the hotel than start driving at 4 am towards Helsinki from Tampere.