Jäseneksi

Jäsenhakemus

Jäsentietolomakkeen löydät täältä
Ladies’ Bike Club/WIMA Finland ry:n hallitus käsittelee jäsenhakemukset kokouksissaan, jonka jälkeen jäsen saa toimintaohjeet liittymis- ja jäsenmaksun maksamista varten.

Jäsenmaksu

Vuoden 2019 jäsenmaksu on 30€. Lisäksi uusilta jäseniltä peritään liittymismaksu 20€, joten liittymisvuonna maksettavaa tulee yhteensä 50€. Nuorisojäsen maksaa liittyessään vain jäsenmaksun 30€. Nuorisojäseneksi katsotaan alle 20v jäsen. Kannatusjäseniltä vuosimaksu on 20€.

Jäseneksi hyväksymisen edellytykset

Ladies´ Bike Club/WIMA Finland ry:n sääntöjen mukaan jäseneksi hyväksytään 16 vuotta täyttänyt moottoripyöräilystä kiinnostunut nainen, jolla on moottoripyöräilyyn oikeuttava ajokortti. Moottoripyörää ei tarvitse omistaa, kunhan on vain intoa olla mukana. Kannatusjäseneksi hyväksytään myös miehiä sekä yrityksiä ja yhteisöjä.

Jäsenedut

Kerhon jäsenenä pääset hyötymään kaikista SMOTO:n neuvottelemista jäsenalennuksista. Lisäksi käytössäsi on kerhon omat jäsenalennukset. Jäsenedut löytyvät ’Vain jäsenille’ -sivuilta. Ladies’ Bike Club/WIMA Finland ry:n jäsenenä kerhon järjestämät koulutukset ovat sinulle edullisempia, pääset mukaan moneen mukavaan tapahtumaan niin kotimaassa kuin ulkomaillakin sekä tietenkin tutustut muihin motoristinaisiin. Tapahtumista sinut pitää ajan tasalla kerhokirjeet. 

Jäsentiedotteet

Kerho tiedottaa jäsenilleen pääsääntöisesti sähköpostilla. Sallinet sähköpostin lähettämisen jäsenhakemuslomakkeella. Sähköinen kerhokirje pitää sinut ajan tasalla ilmoittautumisista ja tapahtumista. Tiedotteita saat sähköisesti useammin kuin perinteisellä postilla. Vaikka saisitkin kerhokirjeen sähköisessä muodossa, niin pidäthän myös muut yhteystietosi ajan tasalla, mm. jäsenkortit ja oheismateriaalit lähetetään jatkossakin perinteisellä postilla. Muuttuneet tiedot tulee ilmoittaa osoitteeseen jasenrekisteri@wima.fi.

Mihin jäsentietoja kerätään

Tiedot kerätään kerhon jäsenrekisteriin, joka on ainoastaan kerhon omaan käyttöön. Tietoja ei luovuteta kaupallisiin tarkoituksiin.

Alueellinen toiminta

Kerho pyrkii lisäämään ja kehittämään alueellista toimintaa edelleen, joten on tärkeää, että lisäät jäsentietoihisi myös ‘kyllä’-vastauksen ‘Saako aluevastaava olla yhteydessä’ -kysymykseen. Lisää tietoa alueellisesta toiminnasta löydät tietoa alueellinen toiminta -sivulta.

Huomioitavaa

Mikäli et saa vastausta jäsenhakemukseesi muutamassa viikossa, niin kannattaa ottaa yhteyttä jäsenrekisterin ylläpitäjään sähköpostilla (jasenrekisteri(ät)wima.fi).

Mikäli jäsenyytesi aikana yhteystietosi tai moottoripyöräsi vaihtuu, niin jäsenrekisterin ylläpitäjä kaipaa siitä välittömästi tiedon. Tietoja päivitetään saman linkin kautta kun jäseneksi liittyminenkin tapahtuu. (katso yllä)

Tervetuloa mukaan toimintaan!