Toiminta

LBC on valtakunnallinen kerho, jolla on jäseniä ympäri Suomen. Haluamme järjestää paikallista toimintaa siellä, missä jäsenet ovat. Tästä syystä haluamme kaikin mahdollisin tavoin edistää paikallisten jäsenten organisoitumista ja aktiivista toimintaa muuallakin kuin pääkaupunkiseudulla. LBC:llä on toimintaa Rovaniemellä, Kemin alueella, Oulun seudulla, Vaasassa, Etelä-Pohjanmaalla, Länsi-Suomessa, Keski-Suomessa, Pirkanmaalla, Kymenlaaksossa, Etelä-Karjalassa ja Uudellamaalla.

Yhteystiedot-sivulla on eri alueiden yhteyshenkilöiden tiedot.

LBC:n alueiden Facebook-ryhmissä motoristinaiset eri puolilta Suomea voivat keskustella ja sopia tapaamisista sekä viikkoajoista. Myös oman alueesi aluevastaava opastaa miten saat kaiken tarvittavan tiedon käsiisi.

Viikkoajo on 50-150 km lenkki, jonka joku on suunnitellut etukäteen tai joka suunnitellaan ajon alkaessa. Lenkki kierretään porukalla arki-iltana. Vauhti ja matkan pituus riippuu myös osallistujien kokemuksesta ja säästä. Yleensä lenkin päätteeksi jäädään turisemaan jollekin huoltamolle tai muulle paikalle, josta saa kahvia ja pullaa :). Mikali sinun paikkakunnallasi ei viikkoajoja vielä järjestetä, niin ei muuta kuin rohkeasti keräämään ajeluporukkaa.

Talvella järjestetään aktiivipaikkakunnilla talvitapaamisia, joista oman alueesi aluevastaava tiedottaa.. Näistä on myös kerrottu Viikkoajot ja talvitapaamiset -sivulla.

Oletko kiinnostunut käymään paikallisten motosiskojen kanssa ilta-ajelulla (ns. viikkoajot, vaikka kerran kuussa tai kerran kesässä?) tai vaikka pitämään mopobileet tyttöporukalla? Voit omatoimisesti innostaa paikkakuntasi motoristinaisia foorumilla. LBC:n hallitus voi myös auttaa sekä asian tiedotuksessa, paikallisen jäsenistön ”herättelyssä” että mahdollisuuksien mukaan myös järjestelyissä.

Lisätietoja Vain jäsenille -sivuilta, kerhokirjeestä tai osoitteesta hallitus@wima.fi

Tapahtumat 2019: 
12.-17.5. WRWR Finland
19.5. WIMA Day
2.6. Ruosteenpoistokurssi Kouvola
8.6. Ruosteenpoistokurssi Joensuu
13.-16.6. Kerääntymisajot
11.-18.8. WIMA-ralli Iso-Britannia
13.-15.9. Ajokauden päättäjäiset 
18-20.10. Syysretki Tukholmaan