Toiminta

Alueellinen toiminta

LBC on valtakunnallinen kerho, jolla on jäseniä ympäri Suomen. Haluamme järjestää paikallista toimintaa siellä, missä jäsenet ovat. Pyrimme kaikin mahdollisin tavoin edistämään paikallisten jäsenten organisoitumista ja aktiivisuutta.

LBC:llä on toimintaa Rovaniemellä, Kemin alueella, Oulun seudulla, Vaasassa, Etelä-Pohjanmaalla, Länsi-Suomessa, Keski-Suomessa, Pirkanmaalla, Kymenlaaksossa, Etelä-Karjalassa ja Uudellamaalla.

Yhteystiedot-sivulta löydät aluevastaavien yhteystiedot.

LBC Facebookissa (julkinen ryhmä), eri alueilla on myös omia Facebook-ryhmiä. LBC:n jäsenille on lisäksi oma suljettu ryhmänsä, jonne täytyy pyytää hyväksyntä. Suljetun ryhmän kautta hallitus infoaa jäseniä ja jäsenet voivat laittaa hallitukselle kysymyksiä.

Viikkoajot ja talvitapaamiset

Viikkoajo on 50-150 km lenkki, jonka joku on suunnitellut etukäteen tai joka suunnitellaan ajon alkaessa. Lenkki kierretään porukalla arki-iltana. Vauhti ja matkan pituus riippuu myös osallistujien kokemuksesta ja säästä. Yleensä lenkin päätteeksi jäädään turisemaan jollekin huoltamolle tai muulle paikalle, josta saa kahvia ja pullaa. Mikäli sinun paikkakunnallasi ei viikkoajoja vielä järjestetä, niin ei muuta kuin rohkeasti keräämään ajeluporukkaa.

LBC:n alueiden Facebook-ryhmissä motoristinaiset eri puolilta Suomea voivat keskustella ja sopia tapaamisista sekä viikkoajoista. Myös oman alueesi aluevastaava opastaa miten saat kaiken tarvittavan tiedon käsiisi.

Talvella järjestetään aktiivipaikkakunnilla talvitapaamisia, joista oman alueesi aluevastaava tiedottaa.

Oletko kiinnostunut käymään paikallisten motosiskojen kanssa ilta-ajelulla (ns. viikkoajot, vaikka kerran kuussa tai kerran kesässä?) tai vaikka pitämään mopobileet tyttöporukalla? Voit omatoimisesti innostaa paikkakuntasi motoristinaisia foorumilla. LBC:n hallitus voi myös auttaa sekä asian tiedotuksessa, paikallisen jäsenistön ”herättelyssä” että mahdollisuuksien mukaan myös järjestelyissä.

Lisätietoja jäseneksi-sivulta, kerhokirjeestä tai osoitteesta hallitus@wima.fi