Palaa kohteeseen Toiminta

Alueellinen toiminta

LBC on valtakunnallinen kerho, jolla on jäseniä ympäri Suomen. Jäsenistöä on pääkaupunkiseudulla paljon enemmän kuin muualla, Pirkanmaan ja Turun alueiden ollessa seuraavaksi aktiivisimpia. Pyrimme kuitenkin järjestämään toimintaa niin laajalti kuin mahdollista ja järjestämään valtakunnallisia kokoontumisiamme mahdollisimman laajalti joka puolella Suomea.

Haluamme järjestää paikallista toimintaa siellä, missä jäsenet ovat. Tästä syystä haluamme kaikin mahdollisin tavoin edistää paikallisten jäsenten organisoitumista ja aktiivista toimintaa muuallakin kuin pääkaupunkiseudulla. LBC:llä on toimintaa Rovaniemellä, Kemin alueella, Oulun seudulla, Vaasassa, Etelä-Pohjanmaalla, Länsi-Suomessa, Keski-Suomessa, Pirkanmaalla, Kymenlaaksossa, Etelä-Karjalassa ja Uudellamaalla.

Yhteystiedot-sivulta löydät eri alueiden aluevastaavien yhteystiedot.

LBC Facebookissa (julkinen ryhmä), eri alueilla on myös omia Facebook-ryhmiä. LBC:n jäsenille on lisäksi oma suljettu ryhmänsä, jonne täytyy pyytää hyväksyntä. Suljetun ryhmän kautta hallitus infoaa jäseniä ja jäsenet voivat laittaa hallitukselle kysymyksiä.

Oletko kiinnostunut käymään paikallisten motosiskojen kanssa ajelulla (viikkoajot tai vaikka kerran kuussa tai kerran kesässä?) tai pitämään mopobileet tyttöporukalla? Voit omatoimisesti innostaa paikkakuntasi motoristinaisia. LBC:n hallitus voi auttaa asian tiedotuksessa, paikallisen jäsenistön ”herättelyssä” että mahdollisuuksien mukaan myös järjestelyissä.

Lisätietoja Jäsenille-sivuilta tai osoitteesta hallitus@wima.fi

Viikkoajot ja talvitapaamiset

LBC:n jäsenet ovat järjestäneet viikkoajoja useiden vuosien ajan eri paikkakunnilla. Viikkoajo on 50-150km lenkki, jonka joku on suunnitellut etukäteen tai joka suunnitellaan ajon alkaessa. Lenkki kierretään porukalla etukäteen sovittuna viikkoajopäivänä. Vauhti ja matkan pituus riippuu myös osallistujien kokemuksesta ja säästä. Yleensä lenkin päätteeksi tai lenkin aikana jäädään turisemaan jollekin huoltamolle tai muulle paikalle, jossa kuulumisia ja ajatuksia vaihdellaan kahvin ja makean parissa.

Mikäli sinun paikkakunnallasi ei viikkoajoja vielä järjestetä, ei muuta kuin rohkeasti keräämään ajeluporukkaa. Myös muiden alueiden ajeluihin ja viikkoajoihin voi vapaasti osallistua.

Talvisin järjestetään tapaamisia syömisen ja yhdessäolon merkeissä. Tarkempia tietoja löytyy alueiden FB-ryhmistä.