Palaa kohteeseen Yhteystiedot

Hallitus


Katja Kankaanpää, puheenjohtaja, president@wima.fi
Olen kotoisin Seinäjoelta ja LBC:n jäsenenä 9 vuotta. Tämän ajan toimin Pohjanmaan aluevastaavana. Ajokausia on kertynyt 10. Ajelin kauan Honda Shadow 600cc (´93) customilla ja reilu pari vuotta sitten ostin H-D softail deuce 1450cc (`03). Sillä nyt päristellään toistaiseksi. Perheeseeni kuuluu aviomies ja kaksi (Kleinspitz) koiraa, Rollo ja Papu. Harrastuksiini kuuluu myös amerikan autot, joten näitäkin tapahtumia kiertelen aika säännöllisesti. Olen myös hurahtanut crossfit lajiin.
Hyviä tulevia ajokausia kaikille ja toivottavasti tavataan!


Kristiina Nummela, varapuheenjohtaja varapj@wima.fi ja tapahtumat@wima.fi
Asun Seinäjoella, syntyjäni Ilmajokinen. Tälle kesää (v.2020) tuli hankittua uusi menopeli ´89 H-D softail. Innolla odotan tulevia retkiä tämän räyhän kanssa. Tähän saakka olen kurvaillut kuusi kesää Buell XB12s Lightning:lla. Kilometrejä on kertynyt niin Suomesta kuin ulkomailtakin. LBC:n jäsenenä olen ollut 5 vuotta. Ennen liittymispäätöstä kävin muutaman kerran ajelemassa Pohjanmaan porukassa. Huomasin, että tämä on aivan loistavaa ja tahdon olla jatkossakin mukana. Harrastan ajeluiden lisäksi intohimoisesti kuntosalihommia, nautin hyvästä ruoasta ja sekä soffan nurkassa löhöilyä kudin kädessä. Hyviä ajokausia kaikille, moikataan kun nähdään!


Riitta Rajalin, sihteeri, sihteeri@wima.fi
Asun Helsingissä. Aloitin mp-harrastuksen vasta kypsemmällä iällä kesällä 2017, enkä ole katunut päivääkään. Hankin uuden pyörän 2019 talvena, CBF Honda 1000. Odotan innolla tulevia reissuja. Toimin nyt kolmatta vuotta LBC:n sihteerinä, joka on myös antoisa harrastus, sillä olen tutustunut aivan mahtaviin uusiin ihmisiin eri puolelta Suomea. Nähdään ja moikataan!


Soili Jyränen, taloudenhoitaja sekä jäsenasiat, talous@wima.fi, jasenrekisteri@wima.fi
Olen Pöytyällä asuva hämäläinen, kotoisin Valkeakoskelta. Oman pyörän ostin v. 2009, joka oli Enni, Kawasaki EN 500. 2013 vaihdoin Väinöön eli vähän isompaan Kawaan (Kawasaki VN 800 Classic). LBC:n liityin keväällä 2016. Moottoripyöräilyn ohella mummoilen, minulla on aikuiset lapset ja viisi ihanaa lastenlasta. 


Tiia Riihiluoma, koulutusvastaava, koulutus@wima.fi
Olen sivuvaunuun kasvanut ja reilun 11 vuotta omalla pyörällä ajellut neitokainen. Talliimme muutti 2019 talven aikana uusi tuttavuus Suzuki Bandit, jonka kanssa aloittelin viime keväänä ensimmäistä yhteistä ajokauttamme. LBC:ssa hoidan koulutusjuttuja ja muuten olen ollut toiminnassa mukana useamman vuoden. Töissäni toimin opettajana. Asustelen Kontiolahdella itäisessä Suomessa, mutta tie vie usein täältä muualle päin Suomea ja joskus myös ulkomaille. Moikataan kun tavataan!


Päivi ”Päksy” Peuranto, aluekoordinaattori, aluevastaava@wima.fi
Kotipaikkani on nyt Koski Tl Varsinais-Suomessa. Kotoisin olen Mäntyharjulta, eli kierä savolainen. Töissä viimeiset 31v. olen ollut Kosken Tl kunnan vapaa-aikasihteerinä ja viime kesänä aloitin puolikkaan eläkkeen. LBC:ssa olen ollut nyt 5 vuotta. Kansainvälisissä ralleissa olen ajellut Australiassa, Unkarissa, Eestissä, Suomessa ja nyt viimeisin oli Curacao. Ensimmäisen pyörän ostin itselleni 45-vuotislahjaksi, 2002 Honda Shadow 600ccm. Sitten oli toinen samanlainen, jonka jälkeen vuorossa oli 750ccm Shadow ja nyt 2016 on ostettu HD Dyna Switchback, 1690ccm. Hänen nimensä on Harald.