Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Get together – MP-Messut Helsinki

1 helmikuun, 2020

Lauantaina 1.2. LBC:n tapaaminen klo 14.30-15.00 Messukeskuksen eteläisen sisäänkäynnin avoimessa tilassa olevassa ravintolassa (ovien läheisyydessä).

Messuillallinen (omakustanne) ravintola Cellassa, Fleminginkatu 15, Kalliossa. Paikat varattu 15 hlölle klo 18.30 alkaen. Keittiö tarvitsee etukäteisvalinnan ruokalajista ja tänne on ollut ilmoittautuminen 26.1. saakka. 

Messujatkot Hendricks Pub & Seurahuone, Fleminginkatu 6, jossa vapaata seurustelua ja virvokkeita (omakustanne). Sinne voi saapua oman aikataulun mukaan. Ruokailevat LBC:läiset saapuvat sinne about klo 20.00 tienoilla. Jos haluat lisätietoa vaikka ensi kesän kansainvälisestä WIMA-rallista, Saksassa, niin tule rohkeasti juttelemaan. Jatkoille ei tarvitse ilmoittautua. 

Saapuminen illalliselle/jatkoille

Messukeskuksesta pääset parhaiten Fleminginkadulle ratikalla nro 7 ja Cellaan tullessa jää pois pysäkillä ”Urheilutalo”. Pubiin tullessa jää pois pysäkillä ”Karhupuisto”. Kirjoita googlemapsiin ravintolan osoite, niin se ohjaa perille.

HUOM. Ratikka nro 7, joka pysähtyy Messukeskuksen edessä, ei kulje kuin Pasilan aseman suuntaan. Eli päästäksesi Vallilan kautta Kallioon sinun pitää kävellä ensin Pasilan asemalle ja istua ratikkaan nro 7 suuntana Länsisatama.

Tiedot

Päivämäärä:
1 helmikuun, 2020
Tapahtumaluokka: