Jäseneksi

Jäseneksi hyväksymisen edellytykset
Jäsenhakemus
Jäsenmaksu
Jäsenedut
Jäsentiedotteet
Mihin jäsentietoja kerätään?
Alueellinen toiminta
Huomioitavaa

Jäseneksi hyväksymisen edellytykset

Ladies´ Bike Club/WIMA Finland ry:n sääntöjen mukaan jäseneksi hyväksytään 16 vuotta täyttänyt moottoripyöräilystä kiinnostunut nainen, jolla on moottoripyöräilyyn oikeuttava ajokortti. Moottoripyörää ei tarvitse omistaa, kunhan on vain intoa olla mukana! Kannatusjäseneksi hyväksytään myös miehiä sekä yrityksiä ja yhteisöjä.

Jäsenhakemus

Jäsentietolomakkeen löydät täältä

Jäsenmaksu

Vuoden 2024 jäsenmaksu on 30€. Uusilta jäseniltä peritään liittymismaksu 20€, joten liittymisvuonna maksettavaa tulee yhteensä 50€.

Kannatusjäseniltä vuosimaksu on edelleen 20€.

Nuorisojäsen maksaa liittyessään vain jäsenmaksun 30€. Nuorisojäseneksi katsotaan alle 20v jäsen.

Jäsenedut

Kerhon jäsenenä pääset hyötymään kaikista SMOTO:n neuvottelemista jäsenalennuksista, kuten esim. Eckerö Line, Finnlines, POP Vakuutus jne. SMOTOn logo on painatettu kerhomme jäsenkorttiin. Jäsenetujen käyttö edellyttää kortin esittämistä. Lisäksi eri laivayhtiöillä ja jäsenetuja tarjoavilla yrityksillä voi olla erilaisia varaustunnuksia SMOTOn jäsenetuja varten. Ne, sekä muut ehdot on syytä tarkistaa SMOTOn sivuilta ennen varausten tekemistä. Lue lisää Jäsenille-sivulta.

Lisäksi käytössäsi on kerhon omat jäsenalennukset: 
– Kerhon järjestämät koulutukset ovat sinulle edullisempia
– Pääset mukaan moneen mukavaan tapahtumaan niin kotimaassa kuin ulkomaillakin
– sekä tietenkin tutustut muihin motoristinaisiin

Kerholla on myös omia tuotteita WIMA ja LBC-logolla varustettuna, jotka löytyy Kamapörssistä. Kirjautumaan Kamapörssiin pääset, kun liityt jäseneksi. 

Tapahtumista sinut pitää ajan tasalla kerhokirjeet. 

Jäsentiedotteet

Kerho tiedottaa jäsenilleen pääsääntöisesti sähköpostilla. Sallinet sähköpostin lähettämisen jäsenhakemuslomakkeella. Sähköinen kerhokirje pitää sinut ajan tasalla ilmoittautumisista ja tapahtumista. Tiedotteita saat sähköisesti useammin kuin perinteisellä postilla. Vaikka saisitkin kerhokirjeen sähköisessä muodossa, niin pidäthän myös muut yhteystietosi ajan tasalla, mm. jäsenkortit ja oheismateriaalit lähetetään jatkossakin perinteisellä postilla. Muuttuneet tiedot tulee ilmoittaa osoitteeseen jasenrekisteri@wima.fi.

Mihin jäsentietoja kerätään

Ladies Bike Club ry käyttää FlowMembers jäsenrekisteriä joka yksinkertaistaa laskutusta ja jäseneksi liittymistä sekä helpottaa tapahtumien järjestämistä.

TIETOSUOJA-ASETUSTEN TOTEUTUMINEN
LBC käyttää jäsentietoja laskutukseen, viestintään sekä alueellisten tapahtuminen järjestämiseen.
Kaikki jäsentietoasiat ovat vain sähköisessä muodossa ja salasanojen takana jäsenrekisterin hoitajalla, hallituksen jäsenillä sekä aluekoordinaattorilla.
Mikäli et halua, että sähköpostitietojasi jaetaan esim. aluekoordinaattorille sekä aluevastaaville, niin ota yhteyttä jasenrekisteri@wima.fi.
Vuonna 2018 voimaan tulleen tietosuoja-asetuksen (GDPR) myötä kaikissa Euroopan Unionin jäsenmaissa sovelletaan yhtenäisiä tietosuojakäytäntöjä. Rekisteröityjä eli esimerkiksi jäsenrekisteriin tallennettavia henkilöitä tulee informoida asianmukaisesti heidän tietojensa käsittelystä.

Alueellinen toiminta

Kerho pyrkii lisäämään ja kehittämään alueellista toimintaa edelleen, joten on tärkeää, että lisäät jäsentietoihisi myös ‘kyllä’-vastauksen ‘Saako aluevastaava olla yhteydessä’ -kysymykseen. Lisää tietoa alueellisesta toiminnasta löydät tietoa Toiminta -sivulta.

Huomioitavaa

Mikäli et saa vastausta jäsenhakemukseesi parissa viikossa, niin kannattaa ottaa yhteyttä jäsenrekisterin ylläpitäjään sähköpostilla jasenrekisteri@wima.fi.

Mikäli jäsenyytesi aikana yhteystietosi tai moottoripyöräsi vaihtuu, jäsenrekisterin ylläpitäjä kaipaa siitä välittömästi tiedon osoitteeseen jasenrekisteri@wima.fi.

Tervetuloa mukaan toimintaan!