Jäsenille oma Facebook-sivu – liity heti mukaan!

Olethan huomannut, että jäsenille on oma FB-sivu joka löytyy nimellä Members – Ladies’ Bike Club – WIMA Finland. Jos et ole jo jäsen, liity heti, niin saat ajantasaista tietoa tapahtumista ja muista kerhon asioista. Käytämme tätä sivua tiedottamiseen sähköpostin rinnalla. 

Kauden avaus Nyyssänniemessä Keuruulla!

WIMA Finland – Ladies’ Bike Clubin kauden avausviikonloppua vietettiin Keuruulla Camping Nyyssänniemessä 17.-19.5.2024. Mukana oli 42 naismotoristia ympäri Suomea! Viikonloppu oli ikimuistoinen ja ennen kaikkea hauska! Sää suosi ja viikonloppuna ajeltiin ????️????️????️????️????️????️????️????️, saunottiin, uitiin, grillattiin, tanssittiin, laulettiin, naurettiin, syötiin ja juotiin hyvin.

❤️ Hieno kausi tulossa❤️

Kuvia viikonlopusta kuvagalleriassa

Hyvää Naistenpäivää ❤

Tänään vietetään kansainvälistä naistenpäivää! Ympäri maailmaa naisia muistetaan kukilla, kakuilla ja muilla ihanilla lahjoilla. Joissain maissa naistenpäivää pidetään yhtä merkittävänä päivänä, kuin äitienpäivä on. Suomessakin naistenpäivä saa vuosi vuodelta enemmän huomiota ja sitä vietetään useissa yhteisöissä, yrityksissä ja perheissä juhlavasti.

Toivottavasti kaikki naiset saavat tänään kukkia tai jonkin muun pienen lahjan, koska se todella voi olla iso juttu jollekin. Pelkästään, että on nainen, niin onhan siinä jo monta syytä juhlaan!

Oikein ihanaa naistenpäivää kaikki ihanat naiset!

MP-tapahtumakevät on käynnistynyt Porista!

WIMA Finland – Ladies’ Bike Club on mukana useissa MP-tapahtumissa keväällä 2024! Tapahtumakevät on käynnistynyt tänä viikonloppuna MotorShow Porissa.

Tule tapaamaan meitä tapahtumiin eri puolille Suomea. Tulevat tapahtumat löydät tapahtumakalenterista.

Nähdään tapahtumissa Porissa, Seinäjoella, Jyväskylässä ja Kuopiossa!

Kauden avausviikonloppu Kyyjärvellä 19.-21.5.2023

Kauan odotettu viikonloppu koitti ja LBC:n naiset valloittivat Kyyjärvi campingin käyttöönsä. Paikalla oli paljon vanhoja tuttuja ja ilahduttavan paljon myös uusia jäseniä. Paikan isäntä Roope otti porukan lämpimästi vastaan ja kaikki niin isot kuin pienetkin asiat hoituivat erittäin hyvin, iso kiitos siitä Roopelle. Perjantai-ilta meni saunoessa, uidessa, grillatessa ja rupatellessa vuoden kuulumiset. Lauantaina ohjelmassa oli yhteisajelua paikallisen moottoripyöräkerhon miesvahvistuksilla, oli mukava kun paikalliset tiesivät minne mennä. Kävimme tutustumassa mm. Esson baariin joka on jumiutunut 80-luvulle ja siellä ratkottiin LBC:n pajatsomestaruus. Tiukan kisan voitti Marjo K. ja hänet palkittiin illalla. Pyörähdimme myös Ropmetorilla, josta osa lähti pidempien mutkateiden kautta ja osa lyhyemmän reittivalinnan kautta valmistautumaan iltaan. Illan ohjelmassa oli jälleen tietysti saunomista, uimista sekä pizzaa. Myöhemmin illalla cämppärin terassilla menoa vauhditti mies ja kitara, paikalle tuli myös muutama paikallinen iltaa viettämään.

Viikonloppu oli mukava ja naurua riitti – porukka jäi odottelemaan jo seuraavaa tapaamista 🙂

Kuvia viikonlopusta löytyy Kuvagalleriasta.

Support-tuotteita

Nyt on saatavilla myös Support-paitoja 15€ ja tarroja 4€.
T-paita on musta unisex-mallinen.

Tuotteita voi tilata vaikka ei olisi jäsen, tilaukset tehdään lähettämällä postia kamaporssi@wima.fi

  1. Ilmoita sähköpostissa nimesi, osoitteesi, tilattavat tuotteet ja kappalemäärät
    -paitatilauksessa myös koko
  2. Sinulle tulee lasku sähköpostiin, lähettäjä talous@wima.fi

Kausi käynnistynyt vauhdilla

Huomaa, että kevät on tullut vauhdilla. Moottoripyörien määrää liikenteessä lisääntyy päivittäin ja kaikenlaisia tapahtumia on ympäri Suomea. LBC osallistui Jyväskylän moottoripyörätapahtumaan 15.-16.4. ja samaan aikaan Helsingissä opiskeltiin hätäensiapua. Kuopiossa on tänään kasattu jälleen messuosastoa viikonlopun tapahtumaa varten. Toivotaan Kuopioon yhtä runsasta kävijämäärää kuin mitä Jyväskylässä oli.

Helsingin mp-messuilla liittyneitä uusia jäseniä on ollut ilahduttavasti jo tapaamisissa mukana – nähdään kaikki uudet ja vanhat tuttavuudet kesän ajeluissa ja tapahtumissa.

Hätäensiapuakoulutus 15.4.
Jyväskylässä messuosaston kasausta 14.4.
Kuopiossa messujen aloittelua 21.4.

MP-messut 2023

Pitkän tauon jälkeen pääsimme jälleen MP-messuille ja meillä oli oma osasto, jossa pääsi kokeilemaan prätkän nostoa. Tämä houkuttelikin runsaasti kokeilijoita ja nostoja tuli yli 600 kolmen päivän aikana! Jäsenhankinnassa kävi myös vilske ja meille tuli 92 uutta jäsenhakemusta. Näin jäsenmäärämme nousee yli 300 naismotoristiin. Toivotamme kaikki uudet jäsenemme tervetulleiksi ja odotamme tapahtumiin ja koulutuksiin paljon porukkaa!

Vuonna 2023 tulossa


Aiomme olla näkyvillä eri MP-näyttelyissä ja tapahtumissa ympäri Suomea, ainakin Jyväskylässä, Kuopiossa ja Seinäjoella. Tervetuloa moikkaamaan ja liittymään!

HUOM! TÄSSÄ ALLA OLEVAT TAPAHTUMAMME OVAT VAIN JÄSENILLE!

Vuosi 2023 on LBC:n 30-vuotisjuhlavuosi.  
Juhlavuoden viettoon liittyviä tapahtumia kerätään ja lisätään vuoden mittaan.

– Vuosikokous la 11.2.2023 Tampereella klo 12-14.  Mahdollisuus osallistua myös etäyhteydellä.  Vuosikokouskutsu ja tarkemmat tiedot lähetetään jäsenille sähköpostilla tammikuussa.

– Hymyilevän Motoristin Kevätpäivä HMPK:n järjestämänä Malmin lentokentällä la 13.5.2023
– Ajokauden avajaiset pe-su 19.-21.5.2023
– Kerääntyminen to-su 15.-18.6.2023, jonka yhteydessä 30-vuotisjuhlat
– Ranskan WIMA-ralli 3.-7.7.2023
– Ajokauden päättäjäiset pe-su 15.-17.9.2023
– Syysretki pe-su 27.-29.10.2023
– Pikkujoulut la 18.11.2023

Toimikaudella 2023 on tarkoitus järjestää ainakin kolme Ruosteenpoistokurssia eri puolilla Suomea.

Samoin keväälle 2023 on tulossa Motoristin Ensiapukurssi.