Palaa kohteeseen Yhteystiedot

Hallitus

Nina ”Kukkis” Kukkohovi, puheenjohtaja, tapahtumavastaava, president@wima.fi

Olen Uusimaalainen motoristi sekä karavaanari. Vaununi on kotini ja tällä hetkellä vaunu sijaitsee Vihtijärvellä.

Aloitan nyt toisen kaksivuotis kauteni presidenttinänne.

Kipinä moottoripyöriin iski jo mopoiässä, mutta haaveen kortista sain toteutettua vasta vuonna 2018 kun en jaksanut istua enää kyydissä. Ensimmäisen kesän ajelin vm-89 Harley Davidson FXR:llä, toisen kesän alussa vaihdoin Indian Scout Sixtyyn vm-16 ja silloin liityin myös LBC-WIMA Finlandiin ja siitä asti pyrkinyt olemaan mukana kaikilla mahdollisilla reissuilla. 

Eniten rakastan ajella pienillä mutkateillä, mutta kyllä joskus on myös motarilla pakko kääntää kahvaa kaakkoon ? Kilometrejä kaudessa tulee reilusti, koska aina kun mahdollista lähden ajelemaan. Ajan paljon yksin, mutta myös mieheni ja hänen kerhokavereiden kanssa sekä tietysti huikeiden naismotoristiystävien, joita tämä harrastus on tuonut tullessaan älyttömän paljon ?

Marjaana ”Maipe” Ritvonen, varapuheenjohtaja, varapj@wima.fi kamapörssivastaava, kamaporssi@wima.fi

Kotoisin olen Harjavallan Hiirijärveltä, mutta nykyään asun Raumalla. “Ol niingon gotonas”. 15-vuotiaana sain mopon ja sillä tulikin päräyteltyä kouluun ja hevostallille. Muistan hyvin vielä yhden juhannuksen, kun kruisailtiin mopoilla kavereiden kanssa ympäri maakuntaa. Taisi olla silloin jo tiedossa minkälaisesta moottoripyöräilystä tulen pitämään ? A-kortin ajoin 2012, ensimmäinen pyöräni oli Honda cbr 600F ja nykyään alla pärisee Honda Shadow VT750 ACE vm.1999. Molemmilla tuli reissattua missä milloinkin ja nykyisellä ratsulla tuli poikettua Albaniassa asti, se vasta olikin kokemus. Kerhoon olen liittynyt 2013. Reissaaminen prätkällä on parasta mitä tiedän. Uutta ajokautta odotellessa.

Nina ”Sandy” von Schantz, aluekordinaattori ja jäsenrekisteri, aluevastaava@wima.fi jasenrekisteri@wima.fi

Moottoripyöräkorttini sai odottaa käyttöönottoa yli 20 vuotta, mutta vuonna 2011 se vihdoin tapahtui. Sen jälkeen on rakkaus lajiin ja ajokauden kilometrimäärä kasvanut vuosi vuodelta. Vuonna 2013 löysin Ladies’ Bike Clubin Pohjanmaan porukan, missä on edelleen henkinen kotini motoristina, vaikka Raumalla nykyään asustelenkin. Huippua LBC-porukkaa löytyy toki ympäri Suomen, mikä on ollut ilo huomata monissa kohtaamisissa! Olen matkasporttipyörien ystävä ja tykkään ajella vähän pitempiä reissuja yksin, kaksin tai porukassa. Reissuja onkin kertynyt niin kotimaasta, Euroopasta kuin myös rapakon takaa. Ja pitihän se rautaperäkin kokeilla… Tuorein muruni on mallia BMW R1250RS, lempinimeltään Kultsi. Nähdään tien päällä ja tapahtumissa!

Päivi “Päpä” Virta, kotisivuvastaava, kotisivut@wima.fi

Olen helsinkiläinen motoristi, jonka syntyjuuret löytyvät myös Helsingistä. Innostus moottoripyöräilyyn lähti käytiin jo teinivuosina kevarilla ajellessa, muilta kavereilta ei moisia menopelejä löytynyt joten erotuin joukosta jo silloin. Muutama vuosi meni ajellessa kunnes mopoilu jäi. Kipinä moottoripyöräilyyn kyti koko ajan ja monen vuoden jälkeen pääsin jälleen lajin pariin. Siitä lähtien on ajokausi alkanut hyvin varhain ja päättynyt hyvin myöhään, kilometrejä tulee aika paljon kaudessa – kauden aikana mulla ei muuta menopeliä olekaan. Tällä hetkellä ajelen Indian Scoutilla, aina on ollut customi menopelinä. LBC:n jäsenenä olen ollut vuodesta 2018 asti, viime vuosina olen osallistunut toimintaan hieman aktiivisemmin.

Toivottavasti näen mahdollisimman paljon jäseniä kesän eri tapahtumissa, sillä jäsenethän ovat toiminnan ydin.

Tiia ”Villis” Riihiluoma, koulutus- sekä verenluovutusvastaava koulutus@wima.fi

Miut löytää itäisestä Suomesta, tarkemmin ottaen Kontiolahdelta. Moottoripyörät ovat olleet aina osa elämääni ja olenkin vaunuun kasvanut. Kilometrejä kerrytän kesällä kotimaasta ja ulkomailta Suzuki Bandit 1250S:llä ja Honda CB500:lla kera sivuvaunun. LBC:n jäsen olen ollut yhtä kauan, kuin minulla on ollut pyöräkorttikin, eli yli kymmenen vuotta. Kerhotapahtumista miut voi löytää kouluttelemasta tai muuten mukana kurvailemasta.
Toivon kaikille turvallisia ja aurinkoisia kilometrejä!
Moikataan, kun tavataan!

s
Päivi ”Päksy” Peuranto, sihteeri, talousvastaava, sihteeri@wima.fi, talous@wima.fi

Kotipaikka on Koski Tl Varsinais-Suomessa, mutta kotoisin olen Mäntyharjusta. Viimeiset 30 vuotta olen ollut töissä Kosken Tl kunnan vapaa-aikasihteerinä, mutta nyt olen juuri jäänyt ansaitulle eläkkeelle.  LBC:ssa olen ollut jäsenenä vuodesta 2015, viimeiset 3 vuotta hallituksessa.  Kansainvälisissä ralleissa olen ajellut Australiassa, Unkarissa, Eestissä, Suomessa ja Curacaolla.  Ensimmäisen pyöräni ostin itselleni 45-vuotislahjaksi vuonna 2002, Honda Shadow 600ccm, sitten oli toinen samanlainen, jonka jälkeen vuorossa oli 750ccm Shadow.  Nykyisin ajelen 2016 hankkimallani HD Dyna Switchbackilla 1690ccm, hänen nimensä on Harald.  Suosin pitkiä ajeluita ja mahdollisimman kauas!