Palaa kohteeseen Yhteystiedot

Hallitus

Nina ”Kukkis” Kukkohovi, puheenjohtaja, president@wima.fi

Asun Järvenpäässä Uudellamaalla. Kipinä moottoripyöriin iski jo mopoiässä, mutta haaveen kortista sain toteutettua vasta vuonna 2018 kun en jaksanut istua enää kyydissä. Ensimmäisen kesän ajelin vm-89 Harley Davidson FXR:llä, toisen kesän alussa 2019 vaihdoin Indian Scout Sixtyyn vm-16 ja silloin liityin myös Lbc-Wima Finlandiin ja siitä asti pyrkinyt olemaan mukana kaikilla mahdollisilla reissuilla. Eniten rakastan ajella pienillä mutkateillä, mutta kyllä joskus on myös motarilla pakko kääntää kahvaa kaakkoon 😉 Kilometrejä kaudessa tulee reilusti, koska aina kun mahdollista lähden ajelemaan. Ajan paljon yksin, mutta myös mieheni ja hänen kerhokavereiden kanssa sekä tietysti huikeiden naismotoristiystävien, joita tämä harrastus on tuonut tullessaan älyttömän paljon 🥰 Hymyillään kun tavataan !

Jenni Friman, varapuheenjohtaja, tapahtuma- ja reissuvastaava varapj@wima.fi ja tapahtumat@wima.fi

Asun Kaarinassa, Turun kupeessa ja samaisena päivänä kun 12.6.2018 sain A-kortin, liityin myös LBC -kerhoon. Aloitin moottoripyöräilyn ensin vähän pienemmällä ja sittemmin suuremmalla Suzuki Banditilla ja kauden 2020 päätin aivan uutukaisella Moto Guzzi V85TT:lla. Intohimoisena matkailijana olen löytänyt moottoripyöräilystä aivan uuden ja mahtavan tavan reissata ja nähdä upeita paikkoja – ja mikä parasta, loistavassa seurassa, samanhenkisten naisten kanssa! Kerhossa taidetaankin tuntea minut myös nimellä Tourmanni, tykkään kaikenlaisia matkoja myös suunnitella ja järjestellä:) Odotan innolla tulevia jännittäviä ajoreissuja adventure-pyörälläni, toivottavasti nähdään tien päällä!

Nina ”Sandy” von Schantz, aluekordinaattori ja jäsenrekisteri, aluevastaava@wima.fi jasenrekisteri@wima.fi

Moottoripyöräkorttini sai odottaa käyttöönottoa yli 20 vuotta, mutta vuonna 2011 se vihdoin tapahtui. Sen jälkeen on rakkaus lajiin ja ajokauden kilometrimäärä kasvanut vuosi vuodelta. Vuonna 2013 löysin Ladies’ Bike Clubin Pohjanmaan porukan, missä on edelleen henkinen kotini motoristina, vaikka Raumalla nykyään asustelenkin. Huippua LBC-porukkaa löytyy toki ympäri Suomen, mikä on ollut ilo huomata monissa kohtaamisissa! Olen matkasporttipyörien ystävä ja tykkään ajella vähän pitempiä reissuja yksin, kaksin tai porukassa. Reissuja onkin kertynyt niin kotimaasta, Euroopasta kuin myös rapakon takaa. Ja pitihän se rautaperäkin kokeilla… Tuorein muruni on mallia BMW R1250RS, lempinimeltään Kultsi. Nähdään tien päällä ja tapahtumissa!

Carita Kangasaho, taloudenhoitaja, talous@wima.fi

Turussa asun ja kolmatta ajokautta innolla odottaen. Ensimmäisen oman pyörän ostin talvella 2018, super ihkun Möhköni (Yamaha Dragstar XV650 Classic) ja sillä edelleen ajelen. 2019 liityin tähän kerhoon ja aivan mahtavaa on ollut 💪 Todella upeaa porukkaa ja upeita yhteisiä tapahtumia ja reissuja takana. 😍 Rakastan moottoripyöräilyä ja ajan aina kun vaan mahdollista (kesällä joka ikinen päivä). Uusia seikkailuja tämän kerhon kanssa innolla odottaen. Mottoni on: Live your dream 💞🏍💞

Tiia ”Villis” Riihiluoma, koulutus- sekä verenluovutusvastaava koulutus@wima.fi

Miut löytää itäisestä Suomesta, tarkemmin ottaen Kontiolahdelta. Moottoripyörät ovat olleet aina osa elämääni ja olenkin vaunuun kasvanut. Kilometrejä kerrytän kesällä kotimaasta ja ulkomailta Suzuki Bandit 1250S:llä ja Honda CB500:lla kera sivuvaunun. LBC:n jäsen olen ollut yhtä kauan, kuin minulla on ollut pyöräkorttikin, eli yli kymmenen vuotta. Kerhotapahtumista miut voi löytää kouluttelemasta tai muuten mukana kurvailemasta.
Toivon kaikille turvallisia ja aurinkoisia kilometrejä!
Moikataan, kun tavataan!

s
Päivi ”Päksy” Peuranto, sihteeri ja tiedotusvastaava, sihteeri@wima.fi

Kotipaikka on Koski Tl Varsinais-Suomessa, mutta kotoisin olen Mäntyharjusta. Viimeiset 30 vuotta olen ollut töissä Kosken Tl kunnan vapaa-aikasihteerinä, mutta nyt olen juuri jäänyt ansaitulle eläkkeelle.  LBC:ssa olen ollut jäsenenä vuodesta 2015, viimeiset 3 vuotta hallituksessa.  Kansainvälisissä ralleissa olen ajellut Australiassa, Unkarissa, Eestissä, Suomessa ja Curacaolla.  Ensimmäisen pyöräni ostin itselleni 45-vuotislahjaksi vuonna 2002, Honda Shadow 600ccm, sitten oli toinen samanlainen, jonka jälkeen vuorossa oli 750ccm Shadow.  Nykyisin ajelen 2016 hankkimallani HD Dyna Switchbackilla 1690ccm, hänen nimensä on Harald.  Suosin pitkiä ajeluita ja mahdollisimman kauas!