Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Ajokauden 2023 avajaiset

19.5.2023 21.5.2023

Vihdoin on taas aika viettää ajokauden avaus viikonloppu yhdessä ja saada kausi 2023 käyntiin.

Tänä vuonna vietämme sitä Kyyjärvi campingissa Keski-Suomessa. Koko alueen mökit on varattu meidän käyttöömme, mahdollisuus majoittua myös halutessasi teltalla ja matkailuvaunulla/ -autolla. On järveä, saunaa, ravintolaa terassilla jne. Voit käydä etukäteen urkkimassa www.kyyjarvicamping.fi.

Hintaan kuuluu saunat, aamiaiset ja majoitus 2hh mökeissä joita 13kpl, sekä 2kpl 4hh mökkiä ja yksi 7hh huvila (alustavasti varattu hallitukselle). Huom! Tuo mukaan omat lakanat ja pyyhkeet. Janojuomaa saa ravintolasta, mutta omiakin saa nauttia mökeissä sekä saunalla. Ravintolalla myös syöntimahdollisuus, mutta vanhaan tyyliin yhdistys hommaa makkaraa iltapalalle. Huom! Tilaa on n. 40:lle naiselle.

Lauantaina ohjelmassa on yhteisajelu Wima päivän merkeissä. Cämppärin Roope on luvannut järkätä meille huisin mukavan päivän, jossa käymme tutustumassa esim. Esson baariin joka on jumiutunut 80-luvulle, kivoja mutkateitä sekä ruokailun jossakin kivassa paikassa. Paikallisella moottoripyörä kerholla, johon Roope kuuluu on myös ajokauden avaus ja saamme siis seuraa heistä lauantain turneelle. Eli minäkään en tiedä kaikkea mitä kivaa Lauantai tuo tullessaan. Illalla cämppärin ravintolalla on mies ja kitara esitys eli muitakin ihmisiä saattaa viikonlopun aikaan cämppärillä viihtyä.

Oisi mahtavaa nähdä sut mukana, joten klik klik ja ilmoittaudu!

Sitovat ilmoittautumiset 7.5. mennessä (myös muutoksia ilmoittautumiseen voi tehdä tähän asti). Ilmoittautuneille lähetämme sähköpostitse mahdollista lisäinfoa lähempänä tapahtumaa ja lisäksi perustamme Whatsapp -ryhmän tiedottamista ja ajoporukoista sopimista varten.